Skoleudflugt

Tag en tur i GoMonkey og få en sjov dag med fysisk aktivitet, udfordringer og samarbejde på kryds og tværs, som styrker klassens relationer og dynamik. Vi tilbyder træklatring og action udfordringer for alle mellem 5 – 99 år. Vi har baner i både 1 meters højde og 22 meters højde, og alt derimellem, så der er noget i alle sværhedsgrader, uanset om man er nybegynder eller øvet klatrer.

Dagen vil starte ud med grundig instruktion på ca. 20 minutter hvor man bliver instrueret i seler, baner og karabiner, som afsluttes ved at instruktøren sikrer at alle seler er spændt og sidder som de skal. Herefter gennemfører man en øvebane, sådan at vi er sikre på alle er klar til at komme op i højderne. Efter instruktionen og prøvebanen, er der fri klatring i parken. Efter klatringen er i velkomne til at blive i parken og samle op på dagen, spise madpakker ved vores mange borde og bænke, eller hygge jer ved bålet.

 

Der er også gratis adgang til vores store trampolinsnet i træerne som vi kalder ”Bounce”. Det er et udspændt elastisk net med høje vægge, så alle sikkert kan tonse rundt oppe i ca. 5 meters højde.

Parkerne benytter det sikkerhedssystem der hedder ”continious belay”, hvilket betyder at man slet ikke kan klikke sig af sikkerhedswiren før man er færdig med banen og står nede på jorden.

GoMonkey har gode erfaringer med store hold, så der er ikke nogen maximumsgrænse for hvor mange man kan booke ind!

Det praktiske til jeres skoleudflugt.

Hvornår skal vi booke?

I skal være en skole eller institution fra det offentlige, med et hold på minimum 8 deltagere, for at kunne booke vores skole- og institutionsoplevelse. Skoler og institutioner kommer ofte i store optag, og ofte har I de samme mærkedage på samme datoer. Det er først til mølle, så det er bare om at kontakte os eller booke. Vi oplever at måtte melde fuldt hus i ny og næ, så jo før i booker jer ind, jo bedre, så i kan være sikre på at få den tid i ønsker.

Hvornår skal vi betale?

Som hovedregel skal man altid betale forud når der bliver booket, så vi kan reservere jeres klatreudstyr, indkalde instruktører og planlægge dagen for jer. Betaler I via EAN, vil fakturaen blive sendt samme dag som bookningen kommer ind.

Ved store hold kan man aftale at der bliver talt op på dagen, og sendt en regning bagefter. Her vil vi altid kræve et minimums deltager krav, for eksempel min. 40 deltagere. Ved ”små” hold 20-30 stk. er der så meget rabat i forvejen, at vi vil kræve det fulde beløb for det reserverede klatreudstyr.

Er I en hel skole som vil booke sig ind på en dag, så ring eller skriv til os, og så snakker vi om mulighederne for en fed dag for hele skolen i en af vores parker.

Der er mulighed for at kombinere det med O-løb, Teambuilding, leje af indendørshaller mm.

Husk også:

  • Vi anbefaler at alle hellere tager lidt for meget tøj med på dagen, end at stå og mangle det i parken. Da i skal have seler på der sidder stramt anbefaler vi nogle tætsiddende sporty bukser. Fodtøj skal beskytte tæer og negle og sidde godt på foden.
  • Husk at tjekke vejrudsigten inden I kommer, så får I den bedste dag uden at blive overrasket af vejret.
  • Hår der er til skulderne eller længere skal være opsat, på en måde hvorpå du kan have hjelm på. Halstørklæder eller andet rundt om halsen, der kan sidde fast, er ikke tilladt at bære under klatring (religiøs hovedbeklædning er undtaget). Øreringe og ringe anbefaler vi tages af inden klatring.
  • Vi anbefaler brug af handsker. De kan tilkøbes men det er også tilladt at medbringe sine egne. De købes i parken til 40 kr. pr. par.

Vi glæder os til at se jer til sjove og lærerige dage i trætoppene!