GoMonkey Gladsaxes Erhvervsdag 24. oktober

Program og aktiviteter!

GoMonkey Gladsaxe vil gerne invitere jer til vores første store event for virksomheder – GoMonkeys erhvervsdag. Her inviterer vi samarbejdspartnere og lokale virksomheder ind til en spændende dag i flotte omgivelser. GoMonkey kan nu tilbyde kæmpe store tipi telte, som kan bruges i forbindelse med din virksomheds event. Om det er et unikt møde med afdelingen fra London eller konference for hele organisation, så kan GoMonkey levere værdiskabende omgivelserne, krydret med sjove tiltag i løbet af dagen. 

Karen Brosbøl Wulf – Gladsaxes erhvervschef og leder af Gladsaxe erhvervsby kommer og byder velkommen til eventet. Derefter ligger vi ud med Jonathan fra Sirius patruljen som vil give et særligt indblik i hvordan ekstreme og anderledes miljøer kan påvirke en organisation.

GoMonkeys CEO Daniel Monby vil kort præsentere GoMonkey og fortælle om hvad i kan bruge klatre- og eventstedet til. Derefter vil der være mulighed for networking, samt mulighed for at prøve vores klatrebaner. 

Der kan hurtigt blive rift om pladserne, og grundet planlægning og en max kapacitet på 150 deltagere på dagen, bedes du/i melde jeres ankomst på mail [email protected]  Højst 5 deltager pr organisation. 

SU. den 9. oktober.