GoMonkey Gladsaxes Efterårsevent 16. - 22. oktober

Program og aktiviteter

GoMonkey Gladsaxe slår dørene op for det største event i GoMonkeys historie – GoMonkeys Efteråsevent!

Eventet kører i hele efterårsferien fra den 16.oktober til og med den 22. oktober. Hele efterårsferien vil være spækket med fede aktiviteter, vilde konkurrencer med præmier, sjove shows med Jungle Jim, mulighed for tilkøb af bålhygge med varm kakao, snobrød, skumfiduser og kiks og meget mere. 

Alle ugens dage vil vi have sjove aktiviteter, samt lave vilde og spændende konkurrencer med fede præmier. Du kan f.eks. prøve ballonskydning, hygge med kreative ting i vores tipi telt eller give den gas og tage en kamp i vores gladiator ring. Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne og aktiviteterne, også uden køb af klatrebillet!

Lørdag og Søndag får vi besøg af super sjove og altid glade “Jungle Jim”, som leverer shows med en masse trylleri, sjov og ballade. Jungle Jim går på lørdag kl. 14.30 og søndag kl. 10.00 og 12.00. De 3 shows vil foregå i vores tipi telt med plads til 150 personer. Tag gerne et tæppe med til at sidde på inde i teltet. “Jungle Jims” shows er ligeledes også gratis, og henvender sig både til børn og voksne. Vi glæder os til at se Jim og vi håber at hans frække abe Georg ikke stikker af i alle vores træer!

Vi håber at så mange som muligt vil komme ud til super fede efterårsdage i GoMonkey – vi ses i trætoppene !